Soutěž "O nejhezčího draka" - možnost hlasovat přes internet

20.10.2021 09:22
Vzhledem k velké nemocnosti dětí během tohoto týdne (kdy probíhá hlasování v soutěži "O nejhezčího draka"), rozhodli jsme se, že hlasování umožníme i přes internet. Kdo tedy v současné době (týden od 18. - 22.10.2021) nemá možnost se dostavit do školky a hlasovat osobně, může využít tuto cestu.
Hlasovat může naprosto kdokoliv. Každá osoba - ať už dítě nebo dospělý - má možnost hlasovat pro 3 čísla draků, kteří se mu nejvíce líbí. Stačí napsat na školkový e-mail cmslaura@email.cz zprávu, které draky jste vybrali. A to nejpozději do večera 24.10.2021.
Z jedné domácnosti může mail vypadat následovně - např. Syn A. hlasuje pro čísla 1,2,3, dcera B. pro čísla 4,5,6, manžel pro č. 7,8,9, babička, která s námi bydlí, pro č. 10,11,12... atd. atp.)
Pokud máte možnost hlasovat přímo ve školce, prosíme, využijte ji a tuto zprávu ignorujte. Rovněž upozorňujeme, že není možné hlasovat jednou ve školce a jednou přes internet.
Všem držíme v soutěži palce. Všichni draci jsou moc povedení. :)
Fotky draků i s jejich čísly naleznete ve fotogalerii zde:  Soutěž "O nejhezčího draka" - soutě žní draci - Fotky Google